A&T solutions s.r.o. - Profesionálne daňové poradenstvo. Kvalitné účtovné a mzdové služby. Zápis do Registra partnerov verejného sektora. 

Kontaktujte nás:  Koceľova 6, 949 01 Nitra, +421 948 198 560, info@atsolutions.sk

Štátne e-schránky sa posúvajú, konatelia máte čas naviac

Termín povinného spustenia štátnych elektronických schránok sa posúva. Rozhodol o tom minulý týždeň parlament v skrátenom legislatívnom konaní.

Štátne elektronické schránky majú slúžiť na elektronickú komunikáciu smerom od štátnych inštitúcii na podnikateľov. Termín ich spustenia sa už viackrát posunul. Momentálne sa mali e-schránky podnikateľom aktivovať počnúc 1. januárom 2017. V dôsledku novely zákona o eGovernmente sa termín posúva o pol roka na 1. júl 2017.

Podnikatelia teda získali čas naviac. Ten by mali využiť na vybavenie občianskeho preukazu s čipom a na aktivovanie štátnych elektronických služieb. 

Spoločnosť A&T solutions poskytuje služby v oblasti externého spracovania účtovníctva, miezd a daňového poradenstva.

Karin Bóriková, Marcela Bošková 12.12.2016

Disclaimer

Informácie v tomto článku odrážajú naše vedomosti a názory v dobe spracovania. Skôr, ako sa rozhodnete pre uskutočnenie svojich zámerov, vyžiadajte si podrobnejšie informácie.

Máte otázky

Ak by ste mali otázky týkajúce sa tejto problematiky, alebo by vás zaujímali ďalšie informácie neváhajte sa na nás obrátiť

Kontaktujte nás

Newsletter

Páčia sa vám naše odborné články? Prihláste sa na ich odber.